Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu reprezinta solutia la indemana pentru ferestrele oricarei locuinte.Lamelele jaluzelelor orizontale sunt din aluminiu eloxat, vopsit in camp electrostatic, cu latimea de 25 mm si grosimea de 0,21 mm. Garnisa este din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic fiind disponibila in culorile lamelelor.

Ca accesorii optionale, puteti alege profilul de mascare, in culorile alb sau maro inchis, sau cleme de fixare in partea inferioara.Jaluzele orizontale
Avantaje jaluzele orizontale
Indiferent daca doriti umbra sau intimitate, jaluzelele orizontale din aluminiu reprezinta un accesoriu important care ofera o nota in plus de eleganta casei dumneavoastra. Gama variata de culori (peste 58 la numar) este menita sa asigure un ambient placut in camera unde sunt utilizate, astfel incat puteti realiza usor un echilibru cromatic intre jaluzelele orizontale si peretii camerei. 

Comentarii

Cuvinte cheie : tamplarie pvc; tamplarie pvc timisoara; geam termopan; geam termopan timisoara; usi termopan; usi termopan timisoara; rulouri din aluminiu; rulouri din aluminiu timisoara; plase insecte; plase insecte timisoara; pervaze tamplarie; pervaze tamplarie timisoara; glafuri pvc; glafuri pvc timisoara; rulouri exterioare din aluminiu; rulouri exterioare din aluminiu timisoara; site impotriva insectelor; site impotriva; .

Produse asemanatoare