Profile  Zendow 5 cam

Inovatie, modernism
Fereastra este un element important al constructiei, contribuind semnificativ la aspectul estetic.
Datorita conceptiei si designului, Zendow se adapteaza usor stilului casei dumneavoastra. Componentele gamei au fost studiate in cele mai mici detalii, cu cea mai mare grija pentru unitate si armonie si au fost concepute sa asigure coerenta vizuala a ansamblului.
Geometria profilelor este simpla, usor integrabila in orice stil arhitectural - de la clasic la contemporan, de la proiecte de renovare la constructii noi. Mai mult, gama larga a profilelor de finisare ofera posibilitatea gasirii unor solutii specifice de la caz la caz.
Sistemul de garnituri de presare universale constituie o solutie geometrica optima exceptionala adaptata la conceputul profilului, acestea fiind fabricate din materiale de o inalta calitate.Garniturile sunt fixate in profil inca in procesul de fabricare fapt ce presupune o calitate stabila a fixarii acestora.
Conceptia geometrica a profilului ofera gratie inclinatiei canelurii o scurgere perfecta si sigura a apei. Acest sistem creeaza posibilitatea aparitiei zonei uscate care protejeaza partile metalice ale feroneriei pe intreaga circumferinta si care separa partea interioara a ramei, aripii si stalpului in zona uscata de cea de scurgere a apei

Armonie naturala
In spiritul neutralitatii, Zendow va implini design-ul interior, ca si arhitectura casei dumneavoastra. Design-ul si proportiile ferestrei zendow fac apel la proportiile clasice, dar si contemporane. Linia usor curbata aduce caldura, desfatand simturile.
Conceptul Zendow a renuntat la orice surplus. Prin calcule geometrice, proiectantii au reusit sa atinga doua scopuri concomitent: au crescut dimensiunile armaturilor de rigidizare si rezistenta in timp ce au scazut dimensiunile aparente ale profilelor din PVC-u. In acest mod Zendow imbina avantajul rezistentei sporite cu cel al unei suprafete de geam marite, ceea ce va aduce un surplus de lumina.
Proiectantii au dorit sa creeze un profil simetric.
Forma armonioasa a profilului este aceeasi atat in interiorul incaperilor, cat si in exterior.
Deschisa sau inchisa, fereastra genereaza o unitate coerenta, fara nici o discontinuitate de stil.
Strategia Cameleonului
Datorita conceptiei si design-ului, Zendow se adapteaza usor stilului casei dumneavoastra. Prin schimbarea baghetelor de geam sau a sprosurilor puteti schimba complet aspectul ferestrei. Componentele gamei au fost studiate in cele mai mici detalii, cu cea mai mare grija pentru unitate si armonie. Picuratoare, sprosuri, glafuri, profile de cuplare, placari de spaleti... toate au fost concepute sa asigure coerenta vizuala a ansamblului.
Sistemul Zendow beneficiaza de experienta vasta Deceuninck in domeniul culorilor. Fereastra poate fi personalizata alegand din gama larga de culori obtinute prin tehnicile de finisare a profilelor - infolierea cu film acrylic texturat, combinata cu colorarea in masa a pulberii de PVC-u.
Transfer termic performant
Rezultatele calculelor privind transferul termic dovedesc performantele termice de exceptie ale sistemului Zendow .
Conceptul Zendow urmareste imbunatatirea performantele privind etanseizarea fata de aer si apa, iar pentru aceasta pune accentul in special pe:
utilizarea unui singur tip de garnitura, care echipeaza toate profilele;
optimizarea conceptuala a drenarii apei;
Calitate certificata
In combinatie cu panoul de geam termoizolant, profilele din PVC armate respecta performatele de calitate indicate de standardele in vigoare in Uniunea Europeana si CSI.
Culorile si tehnicile de colorare
Universalitatea culorii albe face din ea culoarea preferata pentru ferestre si usi. In plus, ferestrele pot fi personalizate, prin infolierea cu film acrylic texturat, combinata cu colorarea in masa a pulberii de PVC-u.
Profilele pe care s-a aplicat aceasta folie din acrilat, au aspectul structurii lemnului sau unei texturi la alegere. Folia rezista la actiunea razelor ultraviolete. Orice nuanta de culoare se alege, intotdeauna se atinge un aspect perfect al ferestrelor si usilor.
O culoare eleganta, culoarea care are suficienta personalitate pentru a scoate in evidenta detaliile unei fatade, sa puna in valoare o anumita arhitectura si intotdeauna sa aduca unei cladiri tot ce ii lipseste din estetic. Culorile Deceuninck creaza armonie perfecta cu celelalte elemente ale mediului inconjurator lumina, clima si pozitia geografica.