Sistem Everest Max 4 cam

Sistem Everest Max, 4 camere, 60 mm:
Durabilitate si fiabilitate
Rezistenta si stabilitate
Siguranta in exploatare
Izolare termica optima, coeficientul de transfer termic de 1.6 W/m2K
Protectie acustica optima, indice acustic intre 20 si 34 db, putand ajunge si la 41db, in functie de tipul geamului utilizat
Culoare uniforma
Baghete in varianta rustica
Garnituri termosudabile TPE

Fereastra Everest:
Economica
Estetica
Paleta coloristica diversa
Personalizata
Protejeaza de frig si zgomot
Ofera siguranta

Culori standard
Stejar Auriu
Stejar inchis
Piedmont /Mahon
Nuc
Un design clasic pentru utilizari multiple...
Sectiune
EVEREST MAX este un sistem de profile din PVC cu 4 camere de izolare termica si 4 garnituri TPE - doua garnituri pentru vitrare si doua pentru etansare. Latimea profilului este de 60 mm. Sistemul EVEREST MAX este conceput cu o panta de 3 grade spre exterior, ceea ce face posibila eliminarea rapida a apei.
 
Baghetele sunt disponibile in varianta rustica cu forme arcuite, avand un aspect decorativ.
Garniturile sunt gata inserate, ceea ce inseamna ca se economiseste manopera.
Garniturile se sudeaza la colturi impreuna cu profilul.
 
Calitatea conceptiei si realizarii profilelor se regaseste in izolatia perfecta la apa, aer si sunet, pe care sistemul o asigura. Coeficientul de transfer termic printr-o sectiune de profil armat cu garnituri este de 1.5 W/m2K.
La profilele albe garniturile TPE inserate vor fi de culoare gri, in timp ce la profilele infoliate garniturile TPE inserate vor fi negre din motive de design.
 
Gama larga de profile auxiliare si accesorii permite executarea tuturor tipurilor de ferestre si usi, cu forme drepte sau rotunjite, cu deschideri simple sau duble, in functie de designul dorit, sau cu posibilitati de deschidere normala sau oscilobatanta, in functie de tipul de feronerie folosit. Se pot executa detalii de finisaj deosebite, cum ar fi montarea de baghete decorative, placari de spaleti, etc.
Calitate Certificata
Calitatea profilelor este certificata prin rapoartele de testare eliberate de institutul german de certificare ift Rosenheim GmbH si de ICECON CERT Bucuresti.