Usi garaj basculante

Soluțiile aplicate în aceste uși garanteaza siguranța pentru tine si familia ta: un comutator de suprasarcina, fotocelule, arcuri speciale pentru echilibrare, forma ghidurilor și rolelelor de ghidare cu rulment.

Usile de garaj basculante nu necesita vopsire sau protectie impotriva ruginii.Usi garaj rulou
Avantaje usi de garaj basculante
Ca si usile de garaj tip rulou, usile de garaj basculante prezinta mai multe avantaje:

Nicio intretinere pentru cativa ani. Usile de garaj basculante va garanteaza utilizarea acestora pentru multi ani. Procedurile de protectie anticorozive garanteaza durabilitatea: zincare la cald a structurii, stratul usii acoperit cu galvanizare si poliester.

Utilizare usoara. Usa se deschise si se inchide cu usurinta. Buna desfasurare a operatiilor este asigurata de un sistem de arcuri echilibrate si selectate in mod corespunzator si de rolele cu rulmenti care se opresc la capetele de ghidare.

Te simti in siguranta. Usile basculante  sunt sigur de utilizat si certificate in conformitate cu cerințele Standardului European EN 13241-1. Un mecanism de blocare a usii in doua puncte face ca aceasta sa fie sigur blocata.

Nu doar o usa de garaj. Daca alegeti optiunea de a instala o usa pietonala inglobata in cea basculanta, puteti intra in garaj confortabil, fara necesitatea de a deschide intreaga usa. 

Comentarii

Cuvinte cheie : tamplarie pvc; tamplarie pvc timisoara; geam termopan; geam termopan timisoara; usi termopan; usi termopan timisoara; rulouri din aluminiu; rulouri din aluminiu timisoara; plase insecte; plase insecte timisoara; pervaze tamplarie; pervaze tamplarie timisoara; glafuri pvc; glafuri pvc timisoara; rulouri exterioare din aluminiu; rulouri exterioare din aluminiu timisoara; site impotriva insectelor; site impotriva; .

Produse asemanatoare