Profile Eforte  6 cam

Termoizolatia optima pentru economiile dumneavoastra la capitolul consumului de energie
Prin intermediul sistemului de profile Eforte acordam o atentie sporita solutiilor moderne de termoizolatii, pentru ca reducerea eficienta a consumului de energie reprezinta una dintre cele mai importante provocari actuale.Cu o adancime constructiva de 84 mm pot fi obtinute valori remarcabile de izolare de pana la Uw = 0,66 W/m2K si fara elemente suplimentare de etansare si cu o armatura de otel, acestea depasind cu mult standardul unei case pasive.


 

Curba izotermica demonstreaza performantele remarcabile de izolare: prin suprafata interioara calda, aceasta previne formarea condensului.

Eforte va protejeaza impotriva vantului, a intemperiilor si a zgomotelor exterioare si va asigura o atmosfera linistita si confortabila in locuinta.
Eforte Executie standard cu armatura de otel
Uf (rama)* 0,95W/m2K
Ug(sticla)* 0,6W/m2K
Uw (fereastra)* 0,8 W/m2K (standardul unei case pasive)
Economie ** 1120 litri pacura / an
Reducerea cheltuielilor de incalzire in primul an 672, - Euro
Reducerea anuala a emisiilor de CO2 2240 kg / an
* Coeficient U / Coeficientul de permeabilitate termica "U" reprezinta cantitatea de energie care trece pe parcursul unui interval de o ora printr-o suprafata de 1 m², in situatia in care cele doua temperaturi pe latura interioara si exterioara a ferestrei difera cu 1 Kelvin (= 1 °C). Cu cat este mai mic indicele U, cu atat este mai performanta termoizolatia. ** In comparatie cu o fereastra veche cu geam izolant (coeficient Uw 2,8 W/m2K), fereastra standard 1,23 m x 1,48 m. Baza de calcul: costuri pentru pacura 0,6 euro / litru, suprafata ferestrei 50 m2

Garnituri / Trei niveluri continue de etansare si o garnitura suplimentara in faltul pentru sticla asigura coeficienti remarcabili de termoizolatie. Pentru o functionalitate optima si o durata lunga de viata, garniturile continue sunt realizate din TPE de calitate superioara.

Termoizolatie / Pentru un plus de termoizolatie, in camerele de mari dimensiuni ale profilului se poate utiliza, in locul unei armaturi de otel obisnuite, armatura termica inovatoare.
Tehnologia inovatoare imbina termoizolatia cu stabilitatea
Plasticul asigura coeficienti remarcabili de termoizolatie, iar otelul este foarte stabil. Se impune astfel combinarea caracteristicilor acestor doua materiale: am creat o armatura termica prin integrarea otelului in plastic, fiind valorificate astfel ambele avantaje. O inovatie suplimentara este reprezentata de tehnologia speciala de lipire care permite realizarea de ferestre pe intreaga inaltime a incaperii. Ambele inovatii pot fi valorificate optional si asigura o contributie importanta la termoizolatie.

Confort si siguranta
+ Armare termica Armarea termica este alcatuita dintr-un cablu de otel integrat in plastic si poate fi aplicata in compartimentul de armare de mari dimensiuni al profilului. in acest mod sunt obtinuti mai bine coeficientii de izolatie ai ramelor, iar standardul unei case pasive este obtinut cu costuri mai reduse. + Stabilitate si caldura Armarea termica este speciala pentru ca asigura combinarea caracteristicilor de izolare oferite de PVC cu stabilitatea otelului. La reciclare, aceasta structura permite sortarea in componente individuale fara probleme si in conditii ecologice. + Tehnica de lipire O tehnica optionala, inovatoare, de lipire a geamului izolant asigura stabilitatea necesara pentru a realiza cu Eforte si elemente de ferestre moderne, pe inaltimea intregii incaperi. + Vitrari pana la 56 mm Fonoizolatia optima reprezinta o performanta evidenta la ferestrele Inoutic. Cu optiuni de vitrificare de pana la 56 mm, si in conditiile unei vitrificari triple pot fi utilizate fara probleme sticle functionale speciale pentru fonoizolatie si siguranta. + Adancimea de montare a sticlei Sticla este montata la o adancime foarte mare - de 20 mm - in canat, garantand astfel evitarea formarii condensului si o temperatura optima a suprafetei la nivelul baghetei de fixare a geamului. Aceasta bagheta de fixare a geamului, cu 2 picioare, este utilizata la toate produsele Inoutic si asigura o protectie suplimentara impotriva patrunderii prin efractie.